Uitvoering

Tekstvak: Poppentheater De Toverbezem speelt volgens een eigen succesformule meerdere eigen bedachte poppenkastverhalen waarbij poppenkast en toneelspel elkaar afwisselen zodat er veel interactie met de kinderen in de zaal ontstaat. De verhalen spelen zich onder andere af in het huisje van Jan Klaassen, op de boerderij, in een kasteel en in het bos. Voorop staat dat de inhoud van het verhaal kindvriendelijk is en op de belevingswereld van de 3 tot 8 jarige theaterbezoeker aansluit. Niet alleen voor de kinderen maar ook voor de ouders, opaas en omaas is het echt genieten, even terug naar de tijd van toen.
In een grote poppenkast wordt gespeeld met zelf gemaakte poppenkastpoppen zoals natuurlijk Jan Klaassen en Katrijn, Hondje Snuffel, Linke Lowietje de boef, Agentje Snorremans, Koning Winter, Prinsesje Petronella, Joris de ridder, Boer Harms en boerin Marie, Rico de clown, Sjakie het circusapie en nog vele anderen.

 

 

 

 

 

 

 

                                           

 

 

 

 

                  

Tekstvak: De poppenkastvoorstellingen in het theater worden na de pauze, waarin iedereen iets te drinken krijgt, vervolgd met een bij het thema passende knutselactiviteit. De kinderen vermaken zich dus volop bij ons middagje theater.

Terug